4gamers.be

Sony zal hacks aanpakken met updates

Door papfles, 07-01-2011 00:04, bron: next-gen

De oorlog tussen Sony en de hackers lijkt nu volledig gestart te zijn, want Sony heeft net verklaard dat het de inbreuken zal wegwerken met een reeks netwerk-updates. Tegenover Edge verklaarde Sony immers dat men op de hoogte is van de problemen en dat er momenteel druk gewerkt wordt om het op te lossen.

Er werd echter niet gezegd hoe het opgelost zou worden (buiten dat er updates zouden komen), "want omdat dit een veiligheidszaak is, kunnen we geen extra details vrijgeven." Hackers zijn echter niet onder de indruk, want zij hebben al tegen BBC gezegd dat het kwaad geschied is. "Het enige dat Sony zou kunnen doen, is nieuwe hardware uitbrengen. Sony zal dit gewoon moeten aanvaarden."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.