4gamers.be

Ex-werknemer haalt uit naar Sony

Door papfles, 25-09-2012 00:23, bron: kotaku

Niet iedereen gaat even goed om met een ontslag en dat is wel duidelijk te zien in de Tweets van Will Powers, een voormalig PR-persoon voor Sony. Sinds vorige week zit hij immers zonder baan, omdat Sony een heleboel werknemers aan de deur heeft gezet en het zit hem duidelijk hoog.

In een reeks Tweets haalt hij uit naar zijn ex-werkgever en verwijt hij het bedrijf een slechte visie en belabberde aanpak. "Je moet je afvragen wat PlayStation dacht toen het meer dan de helft van de PR-personen aan de deur zette vlak voor het eindejaarsseizoen. Zoals gebruikelijk laten ze hun titels gewoon sterven, omdat ze geen PR-ondersteuning krijgen - LittleBigPlanet Karting, Sports Champions 2, Wonderbook."

"Dat gezegd zijnde moet je je afvragen wat de prioriteiten zijn voor het ganse bedrijf. Waarom AdHoc-multiplayer toevoegen als niemand een PS Vita heeft?" is een andere uitspraak en zelf begrijpt hij de ontslagen niet, omdat PR volgens hem heel weinig kost in verhouding met wat het oplevert. Verder snapt hij ook niet waarom Sony dan wel zaken uitbesteed aan enorm dure bedrijven, terwijl interne werknemers meer trouw tonen naar hun producten.

Verder snapt hij niet waarom Sony zoveel zaken tegelijk doet. "Elk bedrijf zou onafhankelijk moeten kunnen werken. PlayStation moet niet afzien omdat de televisies te duur zijn. [...] De prioriteiten bij Sony zijn al lang niet meer wat ze geweest waren. De mensen bij het bedrijf is zeker de band met het publiek kwijt." Zelf geeft hij aan dat hij zo fulmineert omdat hij echt geeft om het PlayStation-product.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.