4gamers.be

Ellie (The Last of Us) krijgt graphic novel met achtergrondverhaal

Door papfles, 13-10-2012 01:38, bron: theverge

Soms wil je zoveel in een game proppen dat het gewoon niet meer haalbaar is. Bij The Last of Us is er daarom blijkbaar geopteerd om een graphic novel te gebruiken om meer te vertellen over de jongedame in het spel, Ellie. Met name haar leven voor de gebeurtenissen in The Last of Us zal centraal staan.

Neil Druckman, designer bij Naughty Dog, zal samen met Rachel Ededin de graphic novel-reeks klaarstomen. "Ellie heeft in haar jeugd de keuze om een soldaat te worden en te vechten of gewoon de wijde wereld in te trekken en te overleven met andere mensen. Dat zijn de 2 keuzes die een tiener in deze wereld heeft. Ellie denkt dat er nog een derde manier is." Het avontuur zou ze niet alleen beleven, maar samen met een ander meisje, Riley. Zo luidt de omschrijving en premisse van de graphic novel-reeks die Dark Horse zal uitbrengen.

The Last of Us screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.