4gamers.be

Sony stopt PlayStation 2-productie

Door papfles, 06-11-2012 10:06, bron: the-magicbox

het is een ellenlange rit geweest voor de PlayStation 2-console, maar de eindhalte is nu wel degelijk bereikt. Sony heeft via Twitter laten weten dat het geen PS2-consoles meer zal produceren. Als je dus in de winkel nog een toestel ziet liggen, is het 1 van de laatste lading en binnen afzienbare tijd zal je dus enkel nog maar de nieuwere versies van de PlayStation-familie kunnen zien.

Op zich heeft Sony weinig om over te treuren, vermits de PS2 al 154 miljoen exemplaren heeft verkocht en het op zich nog behoorlijk doet, gezien diens leeftijd (12 jaar). Ongetwijfeld zal Sony hopen dat de PS3 het nog lang genoeg volhoudt om enigszins in de buurt te komen van de voorganger. Maakt Sony hiermee productieruimte vrij voor een mogelijke PS4?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.