4gamers.be

Pachter: PS3 daalt als eerste in prijs in 2011

Door papfles, 15-01-2011 00:12, bron: industrygamers

Het jaar is nog maar pas begonnen of de speculaties over de komende twaalf maanden barsten al los. Pachter verwacht dat dit jaar alle consoles in prijs zullen dalen, om zo de dalende verkoop terug aan te wakkeren. Hierbij acht hij dat de PlayStation 3 als eerste deze stap zal zetten, omdat de productiekosten ook blijven afnemen.

Daarbij verwacht hij dat de prijsdaling vijftig dollar zou zijn, omdat die som genoeg zou zijn om de software-verkoop terug aan te zwengelen. Koppel daar nog de nieuwe handhelds aan en de heropflakkering van het muziekgenre en volgens Pachter zou de softwarestijging op zijn minst tien percent moeten kunnen zijn in 2011.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.