4gamers.be

Silent Hill-producer verlaat Konami

Door Jay, 27-01-2013 00:02, bron: relyonhorror

Na zes jaar verlaat Tomm Hulett, producer van onder meer Contra 4, Rocket Knight en de laatste vijf Silent Hill-games, Konami. Hij trekt naar niet onbekende oorden, namelijk ontwikkelaar WayForward Technologies, de studio achter het recente Silent Hill: Book of Memories voor de PS Vita. Hulett werkte eerder dus al samen met de studio en zou er nu een vaste plak krijgen.

Waarom Hulett nu weg is bij Konami, is niet geweten. Wel is het zo dat hij vaak als verantwoordelijke werd aangeduid voor de mindere periode die de Silent Hill-reeks momenteel meemaakt. Ook al heeft hij de ontwikkeling nooit volledig in eigen handen gehad, als producer heeft hij geen makkelijke periode achter de rug. Of die mindere periode ook iets met zijn vertrek te maken heeft, dat is natuurlijk voer voor speculatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.