4gamers.be

Meer emotie dan morele keuzes in God of War: Ascension

Door GuerrillaDawg, 01-02-2013 12:13, bron: gametrailers

Er werd eerder al gezegd dat Kratos menselijker zou zijn in God of War: Ascension, al moet je natuurlijk niet verwachten dat de Spartaan plotseling een bewijs van goed gedrag en zeden zal krijgen. Er is namelijk nog altijd een limiet en net daardoor zullen er geen morele keuzes kunnen gemaakt worden in de game.

"Het verhaal draait meer rond de emoties. We willen een andere kant van Kratos tonen, een beetje meer menselijkheid en daarop hebben we ons dan ook gefocust. Het blijft wel een lineair avontuur, dus wanneer je morele keuzes zou introduceren - vooral bij Kratos - dan zouden de fans die keuzes niet begrijpen. Ze zouden vijanden het hoofd inslaan en weggaan."

Met andere woorden: er is geen ruimte voor morele keuzes in een game als God of War: Ascension omwille van het verhaal dat men wil vertellen.

God of War: Ascension screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.