4gamers.be

LittleBigPlanet 3 in ontwikkeling bij Sumo Digital?

Door Jay, 07-02-2013 18:30, bron: vg247

Volgens bronnen van website VG247 zou LittleBigPlanet 3 momenteel in ontwikkeling zijn bij Sumo Digital. Sony en Media Molecule zouden de onafhankelijke studio hebben benaderd om het derde deel te maken en aan het spel zou inmiddels al een jaar gewerkt worden.

Sumo Digital is geen al te bekende studio, die vooral werkte aan kleinere zijprojecten van grotere uitgevers. Een van de grotere titels is het recent verschenen Sonic & All-Stars Racing Transformed. In relatie tot LittleBigPlanet was Sumo Digital verantwoordelijk voor de cross controller patch van LittleBigPlanet 2, waardoor de game ook met de PS Vita als controller kon gespeeld worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.