4gamers.be

Housemarque reageert op geruchten omtrent geschrapte games

Door papfles, 16-02-2013 00:02

Een vijftal dagen geleden werden er tal van artwork-stukjes gevonden op het profiel van een artiest en het zou daarbij gaan om 3 games (Dead Nation 2, een Walking Dead-spel en een Superman-spel) die bij Housemarque qua concept werden uitgewerkt, maar die weer in de vuilbak waren gegooid. Dat was toch wat de conclusie toen was. Ondertussen zijn de afbeeldingen al verwijderd (je kan ze nog hier bekijken) en is Housemarque zelf op de voorgrond getreden om een mededeling te doen.

"Concepten uitwerken is een gewoonte bij de meeste ontwikkelaars en zoals oude rotten uit de industrie kunnen bevestigen blijven er op het einde van het proces nog maar paar over die in een game worden omgevormd. We zijn al van begin vorig jaar bezig aan 3 onaangekondigde projecten, die allemaal op een ander moment qua ontwikkeling zitten. [...] Onze ontwikkelaars zijn bezig om de gameplay, de muziek, het geluid en stijl van dat niveau zijn dat ze naast Dead Nation, Outland en Stardust kunnen staan qua game. Ik zou de fans en de pers willen verzekeren dat er al jaren geen Housemarque-titel werd geschrapt", laat Ilari Kuittinen (CEO) weten. Toch een stevige hint dat de eerder genoemde games er toch aankomen, lijkt ons.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.