4gamers.be

Tekken Revolution gespot in Australiƫ

Door Jay, 16-04-2013 17:39, bron: eurogamer

Het Australische Classification Board maakt melding van een game genaamd Tekken Revolution. Meer info dan dat is er eigenlijk niet, dus kunnen we enkel speculeren. Eerder vandaag dook ook Tekken Arena al op, maar het is niet duidelijk of de twee iets met elkaar te maken hebben. Een van de gangbare speculaties is dat er een nieuwe Tekken-game voor 3DS zit aan te komen, die dan morgen tijdens een nieuwe Nintendo Direct onthuld zou worden.

Edit: via Twitter heeft iemand van Namco Bandai laten weten dat we niet veel achter Tekken Revolution moeten zoeken. Het zou namelijk gaan om een foutje van het Classification Board en in werkelijkheid zou het gaan om een nieuwe registratie voor Tekken Card Tournament, dat gratis online te spelen is.

Tekken Tag Tournament 2 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.