4gamers.be

E3-website vermeldt The Last Guardian

Door Jay, 03-06-2013 09:58, bron: e3insider

The Last Guardian voor PS3 werd aanvankelijk iets te vroeg onthuld, waardoor de game eigenlijk nog in een erg vroege fase zat en er vervolgens haast niets meer van getoond kon worden alvorens compleet van de radar te verdwijnen. Grote namen verlieten het project en volgens sommigen zou het spel zijn doorgeschoven naar de PS4. Wat er ook van aan is, fans zouden maar al te graag opnieuw wat over de game vernemen en dat zou mogelijk op komende E3 kunnen. De officiële E3 Insider-website vermeldt de game namelijk voor PS3 en zegt dat we er terecht kunnen voor alle info en beelden over The Last Guardian.

Edit: Sony heeft in een reactie laten weten dat de pagina op de E3-website "speculatief" is.

The Last Guardian screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.