4gamers.be

Ubisoft werkt aan drie Assassin's Creed-games

Door Jay, 15-06-2013 01:02, bron: kotaku

Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, heeft gezegd dat men momenteel drie Assassin's Creed-games in ontwikkeling heeft en dat bij verschillende teams. Op die manier tracht men jaarlijkse releases te garanderen, terwijl elk team op zich toch genoeg tijd heeft om een degelijke game af te leveren waarin ook vernieuwd kan worden.

"We zorgen ervoor dat de teams die de verschillende delen maken genoeg tijd hebben - twee jaar, drie jaar, zodat ze risico kunnen nemen en het concept voldoende kunnen veranderen zodat het kan aanspreken en fris zijn," vertelde Guillemot. "Onze job is om ervoor te zorgen dat de teams genoeg kracht hebben genoeg energie en genoeg tijd om de nodige stappen te kunnen zetten om een game van hoge kwaliteit te maken.

Vermoedelijk is Assassin's Creed IV: Black Flag een van de drie titels die in ontwikkeling is, maar over de andere twee kunnen we enkel speculeren. Het zou kunnen gaan om Assassin's Creed V en Assassin's Creed VI, maar voor hetzelfde geld krijgen we volgend jaar misschien wel een tweede deel in een mogelijke Assassin's Creed IV-trilogie. Het zou alvast het gebruik van een ondertitel kunnen verklaren. Verder is natuurlijk ook een nieuwe mobiele game mogelijk, maar vermoedelijk sprak Guillemot enkel over hoofdgames.

Assassin's Creed IV: Black Flag screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.