4gamers.be

IO Interactive ontslaat helft werknemers, focust op Hitman

Door Jay, 18-06-2013 00:04, bron: joystiq

IO Interactive heeft een stevige herstructurering doorgevoerd, waarbij ongeveer de helft van alle werknemers op straat werd gezet. Dit als gevolg van het opdoeken van enkele projecten waar de ontwikkelaar mee bezig was, om zo te kunnen inspelen op een veranderende markt en te kunnen focussen op Hitman. Er werd dan ook bevestigd dat aan een nieuwe AAA-project omtrent Hitman werd gewerkt. Hannes Seifert, die voorheen drie jaar lang Production Director was bij de studio, staat voortaan aan het hoofd van IO Interactive, dat naast Hitman ook verantwoordelijk was voor Mini Ninjas en Kane & Lynch.

Hitman: Absolution screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.