4gamers.be

Spelers maken acht miljoen levels in LittleBigPlanet-universum

Door papfles, 02-07-2013 08:37

Zelfgemaakte levels werden weer een pak populairder dankzij de komst van LittleBigPlanet. Samen met de andere telgen in de franchise, met uitzondering van LittleBigPlanet Karting, zijn er nu maar liefst acht miljoen levels geproduceerd door de fans van de reeks.

Daarbij gaat het dus om de PSP-, PS Vita- en twee PS3-games. Daarmee heeft het wel behoorlijk wat succes gekend, iets wat andere games met user-generated content niet meteen hebben gehad. Zo had Infamous 2 ook de mogelijkheid om levels en missies te maken, maar kwam dat niet meteen van de grond. ModNation Racers had dan wel weer redelijk gelijkaardige mogelijkheden, maar daarbij waren de laadtijden nogal nefast voor de spelvreugde.

LittleBigPlanet screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.