4gamers.be

Demo van Puppeteer voor PlayStation Plus

Door Jay, 09-08-2013 00:02, bron: thesixthaxis

Op de volledige versie van Puppeteer is het nog wachten tot september, maar Sony had wel al te kennen gegeven dat de game een demo zou krijgen. Een advertentie heeft nu onthuld dat die op 21 augustus zal verschijnen voor PlayStation Plus-leden en dat "exclusief". Of dit ook effectief betekent dat enkel en alleen PlayStation Plus-leden de demo zullen kunnen spelen, dan wel of PlayStation Plus-leden de enigen zijn die de demo op 21 augustus krijgen, is niet bekend. Het zou namelijk kunnen dat de demo iets later voor iedereen beschikbaar wordt gesteld, zoals in het verleden al vaker is gebeurd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.