4gamers.be

Beyond: Two Souls heeft co-op, app maakt controllers van touchscreens

Door Jay, 21-08-2013 17:03, bron: joystiq

Quantic Dream-oprichter David Cage heeft op Gamescom onthuld dat Beyond: Two Souls een co-op multiplayer zal hebben voor twee spelers. De ene speelt dan als Jodi, terwijl de andere als Aiden kan spelen.

Ook is Beyond Touch aangekondigd, wat een applicatie is voor iOS en Android die controllers maakt van toestellen met een touchscreen, zoals tablets en smartphones. Deze applicatie is vooral bedoeld om onervaren gamers, of mensen die eigenlijk nooit gamen, te betrekken en de kans te geven Beyond: Two Souls te spelen. De controls zijn dan erg makkelijk: gewoon over het touchscreen bewegen met je vinger om te bewegen. Als je de app gebruikt, zal de game wel automatisch op easy mode worden gezet. Meer ervaren gamers zullen volgens Cage nog steeds voor de DualShock-controller kiezen.

Beyond: Two Souls screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.