4gamers.be

David Cage (Beyond: Two Souls) focust niet te veel op feedback

Door papfles, 23-09-2013 19:20

David Cage is zelfzeker in wat hij doet, zeker nadat Heavy Rain zo'n succes bleek te zijn en dat Beyond: Two Souls al op heel wat interesse mag rekenen. Hij is echter ook niet meteen van plan om al te veel te luisteren naar feedback van de gamers. "Het punt is dat, als Heavy Rain een flop was, ik waarschijnlijk van gedachte veranderd zou zijn, maar eigenlijk probeer je je niet al te veel te laten beïnvloeden door de feedback omdat je anders een marketingpersoon bent."

Hij vindt het immers dan zo dat je alles van een lijstje afgaat om aan te vinken wat de mensen willen en ze zo blij te maken. "Zo werk ik niet en ik denk niet dat een creatief persoon zo kan werken. Je wil maken waar je zelf in gelooft of gaan waar je instinct je naartoe leidt. Hopelijk valt het dan niet helemaal tegen." Toch is hij wel geïnspireerd door verhalen van de community over hun ervaringen met Heavy Rain.

Beyond: Two Souls screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.