4gamers.be

Rapper zegt dat GTA V zijn muziek heeft gestolen

Door Jay, 11-10-2013 18:23, bron: tmz

Rapper Daz Dillinger heeft het gemunt op GTA V. De game bevat namelijk twee liedjes van hem en daarvoor is hij naar eigen zeggen nooit vergoed geweest. Het is niet duidelijk of Dillinger wel de rechten op de muziek in kwestie heeft, maar Rockstar en Take-Two zouden hem 4.271 dollar hebben aangeboden. Die weigerde hij en nu wil hij een stevigere compensatie, niet onwaarschijnlijk ingegeven door het succes van GTA V. Krijgt hij die niet, dan eist hij dat alle nog niet verkochte exemplaren van het spel vernietigd worden.

Rockstar en Take-Two zouden twee weken krijgen om in te gaan op de eisen van Dillinger en zijn advocaten. Volgens Dillinger is het een kwestie van "respect voor het werk van een artiest", waar hij uiteraard gelijk in heeft. De vraag is natuurlijk of er effectief een fout is gemaakt door Take-Two en Rockstar, maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.