4gamers.be

Geohot vraagt om donaties

Door papfles, 21-02-2011 01:40, bron: psx-scene

De rechtszaak tussen Geohot en Sony lijkt niet meteen snel te zullen eindigen en na overleg met zijn advocaten vraagt Geohot dan ook aan de wijde wereld om geld te storten zodat hij nog een aantal advocaten kan inhuren. Momenteel zou hij al meer dan 10.000 dollar hebben uitgegeven, maar hij is niet van plan om te stoppen. Daarvoor heeft hij zelfs een nieuwe blog opgestart waar je de zaak kan blijven volgen.

Kort gezegd vindt hij dat Sony fout zit, omdat ze gewoon pestkoppen zijn en gewoon rechtszaken inspannen omdat iets hen niet bevalt. Hij wil hiermee Sony terugpakken en een precedent stellen voor consoles en alle andere gesloten systemen. Verder vindt hij het onterecht dat hij aangeklaagd wordt, omdat hij enkel maar een tekortkoming van Sony heeft blootgelegd. Door deze actie van Sony heeft hij ook al gezegd dat hij de eerste in de rij zal zijn voor de Sony Ericsson Xperia Play en dus zijn volgende "GEOHOT Project".

Verder zegt hij dat hij gerust een overeenkomst wil, als daarin wordt vastgelegd dat OtherOS terugkomt en dat er een verontschuldiging komt op de PlayStation blog. Zelfs een uitwisseling is voor Geohot goed, waarbij een legaal pad is voor homebrew en hij in ruil zal zeggen hoe nieuwe firmwares niet meer ontcijferd kunnen worden. Op zijn zelfgestelde vraag waarom Sony geen overeenkomst wil, antwoordt hij dat dit de intrinsieke reactie van Sony is: "RAGE RAGE RAGE RAGE RAGE…THEY POINTED OUT OUR SECURITY FLAWS…IM SO MADDDDDDDD…WAHHHHHH".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.