4gamers.be

Sony registreert LBP in UK

Door Jay, 07-01-2014 00:02, bron: dualshockers

Rond LittleBigPlanet is het de laatste tijd nogal stil en dat terwijl er vorig jaar stevige geruchten de ronde deden over een nieuw deel in de reeks. Het speculeren wordt nu weer wat aangewakkerd nu is ontdekt dat Sony in oktober 2013 "LBP" liet registreren in het Verenigd Koninkrijk.

Natuurlijk kan dit vanalles betekenen. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat Sony LittleBigPlanet wil herpositioneren en een facelift wil geven, ook qua naam, en dat daarom voortaan over LBP gesproken wordt, een beetje zoals Devil May Cry veranderde naar DmC. Voorts kan het ook zijn dat Sony LBP gewoon preventief registreert, zodat niemand anders ermee aan de slag kan gaan en verwarring veroorzaakt. Nog een optie is natuurlijk dat het te maken heeft met een compleet nieuwe game of misschien wel iets met LittleBigPlanet Hub voor PS3, maar dat zal alleen de toekomst kunnen uitwijzen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.