4gamers.be

Pc-versie GTA V op 12 maart?

Door Jay, 09-01-2014 18:27, bron: neogaf

Dat GTA V ooit voor pc zal verschijnen, dat valt enigszins te verwachten, alleen is het de vraag wanneer. Er zijn al heel wat data opgedoken, voornamelijk via retailers, maar bij Rockstar zelf blijft het voorlopig stil, waardoor geruchten en speculaties vrij spel hebben. Nu is opnieuw een datum opgedoken voor de pc-versie, namelijk 12 maart, maar hoe betrouwbaar is die datum?

De datum in kwestie werd blijkbaar vermeld door de CEO van de Braziliaanse webshop Nuuvem, tijdens een interview met website Retina Desgastada. Het interview zou nog niet online staan, maar via Twitter zouden wel al enkele zaken de wereld zijn ingestuurd. Zo zou de CEO dus hebben gezegd dat GTA V op 12 maart voor pc zal verschijnen, en zelfs specifieker via Steam. "Ik zie er geen probleem mee om het te zeggen," vertelde hij. "Ik denk zelfs dat het al bevestigd is. De pc-release staat gepland voor maart, op de 12de als ik me niet vergis."

Zoals je kan lezen heeft hij er wel een "als ik me niet vergis" aan toegevoegd, wat er toch op wijst dat hij zelf niet echt meer 100% zeker is van de datum. Voorts is het natuurlijk de vraag of hij werkelijk op de hoogte is van de releasedatum. Retailers weten vaak wel iets meer, maar sommigen baseren zich net zo goed op eerder verschenen geruchten.

Conclusie: haal dat zout maar boven en brand een kaarsje opdat er snel duidelijkheid zou komen.

Grand Theft Auto V screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.