4gamers.be

Strikt Sony King of Kong-regisseur voor Uncharted-film?

Door Jay, 05-02-2014 13:44, bron: deadline

Er worden een hoop plannen gemaakt om games te verfilmen maar veel van die plannen worden uiteindelijk zelden gerealiseerd. Ook de Uncharted-film heeft inmiddels al een hele geschiedenis achter zich liggen. Aanvankelijk zou David O Russell (American Hustle) de film regisseren, maar hij verliet het project en toen ging Neil Burger (Limitless en The Illusionist) in de regisseursstoel zitten. Ook hij is inmiddels echter verleden tijd en dus is men op zoek naar een nieuwe regisseur, die volgens website Deadline wel eens Seth Gordon (King of Kong) zou kunnen zijn.

Volgens Deadline voeren Sony en Gordon momenteel gesprekken, maar er ligt dus nog niets vast. Ook meldt Deadline dat David Guggenheim zich met het script zou bezighouden. Guggenheim werkt momenteel naar verluidt ook aan Bad Boys 3.

Voorlopig blijven dit natuurlijk geruchten en de toekomst zal moeten uitwijzen of de Uncharted-film er nog van zal komen of niet. Ook over de eventuele cast blijven we in het duister tasten. Op een bepaald moment leek Mark Wahlberg de rol van Nathan Drake op zich te gaan nemen, maar vermoedelijk ligt dat inmiddels niet meer vast.

Seth Gordon

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.