4gamers.be

Ook Lead Character Artist vertrokken bij Naughty Dog?

Door papfles, 28-04-2014 11:15, bron: linkedin

Naughty Dog wordt door vele gamers aanzien als één van de topstudio's ter wereld en wordt ook binnen de sector aanzienlijk op handen gedragen. Toch lijkt het momenteel geen bedrijf te zijn waar iedereen wil blijven zitten. Amy Hennig en Nate Wells zijn twee gekende namen die al zijn vertrokken en nu is ook de lead character artist andere oorden gaan opzoeken, lijkt het wel. Michael Knowland is immers tot en met deze maand 'lead character artist' geweest bij Naughty Dog.

Hij heeft op zijn LinkedIn-profiel nog niet vermeld wat hij nu gaat doen, maar het is - zeker voor gamers - een best onrustwekkende evolutie. Hij was in elk geval niet betrokken bij Uncharted 4, maar wel bij The Last of Us. Misschien moet hij zijn profiel nog updaten en verschijnt daar nog een positie bij een andere game van Naughty Dog, maar gezien de situatie momenteel is dat misschien eerder "wishful thinking".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.