4gamers.be

Ed Boon teaset nieuwe Injustice

Door Jay, 07-05-2014 11:00

Ed Boon heeft de smaak van het teasen blijkbaar goed te pakken, al is dat nooit echt anders geweest. Zo blijft hij rustig doorgaan met cryptisch aftellen naar 2 juni. Op die dag wordt dus een aankondiging verwacht en dan wordt al snel gedacht aan een nieuwe Mortal Kombat, waarvan we weten dat die in ontwikkeling is. Het is echter ook bekend dat er een nieuwe Injustice zit aan te komen in 2015 en die nieuwe Injustice heeft Boon nu zitten teasen.

Boon vroeg via Twitter aan fans welke moves zij graag hadden gezien voor Power Girl, die uiteraard niet in de eerste game zat. Toen een fan zijn teleurstelling daarover uitsprak, zei Boon dat Power Girl niet in "DEZE" versie zit, waarmee hij dus bevestigt dat er nog een nieuwe versie zit aan te komen, mogelijk in de vorm van een complete sequel. Toen iemand Boon vervolgens rechtuit vroeg of op 2 juni een nieuwe Mortal Kombat en/of Injustice onthuld zou worden, zei hij "no, no...Injustice Too!"

Het is bekend dat Boon fans soms graag onnodig plaagt, dus sowieso is de nodige voorzichtigheid geboden. Dat neemt echter niet weg dat er wel degelijk wordt afgeteld naar 2 juni en dat er dan dus iets onthuld zou worden, en dan lijken een nieuwe Mortal Kombat en/of Injustice tot de meest waarschijnlijke mogelijkheden te behoren.

Injustice: Gods Among Us screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.