4gamers.be

Sony werft hackers aan?

Door Khan, 12-03-2011 21:47, bron: n4g

Sony kwam de laatste tijd slecht in het daglicht: hackers wisten keer op keer Sony's PS3 onveilig te maken, waardoor het bedrijf een pak geld zou verliezen. Sony wist zich te verweren met een aantal patches, waardoor de console momenteel terug veilig zou zijn. Toch wil Sony dit geen tweede keer meemaken, want naast hun rechtzaak tegen Geohot moeten ze nu ook constant op hun beveiliging letten.

Om dit te voorkomen zou Sony een aantal beruchte hackers gecontacteerd hebben, om ze daarna een job aan te bieden als 'Software Engineer'. Zo kunnen zij in teamverband werken om de beveiliging van hun PS3 terug waterdicht te maken. Op het internet is alvast een afbeelding te vinden van hacker 'Koush', waar duidelijk te zien is dat Sony hem rechtstreeks met een mail contacteerde. Vinden jullie het een slim idee om hackers aan te werven, of verdienen zij het alleen maar om gestraft te worden voor hun daden? Laat het ons hieronder weten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.