4gamers.be

Geen multiplayer voor SoulCalibur: Lost Swords omwille van pay-to-win

Door Jay, 20-05-2014 10:54, bron: siliconera

Doorgaans omschrijven ontwikkelaars hun eigen game omwille van de negatieve connotatie niet als een pay-to-win game, maar dat is toch wat producer Masaaki Hoshino zei over SoulCalibur: Lost Swords. Dat is een free-to-play singleplayer game en toen hem gevraagd werd waarom er geen multiplayer is, haalde hij het pay-to-win model als reden aan.

"De reden waarom we voor singleplayer hebben gekozen is ... wel, oorspronkelijk dachten we eraan om een multiplayer te hebben, maar omdat we voor een pay-to-win model gaan, waren we bezorgd dat, door een online multiplayer, alle nieuwe spelers die de game voor het eerst zouden ervaren zouden worden afgeschrikt door te vechten tegen tegenstanders die veel betere uitrustingen hebben, en we wilden die negatieve impact op nieuwe spelers niet. In de singleplayer ervaring zal de pay-to-win structuur de ervaring van de speler met de game niet hinderen."

SoulCalibur: Lost Swords screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.