4gamers.be

Hohokum krijgt nu al lanceertrailer

Door papfles, 24-07-2014 00:05

Hohokum wordt ongetwijfeld één van de bizarste games van het jaar. Kleurrijke, gekke personages en een ellenlange sliert die doorheen het scherm beweegt, dat lijkt zowat de meest eenvoudige uitleg te zijn. Het spel zal in elk geval op PS3, PS4 en PS Vita verschijnen op 13 augustus en heeft zelfs een pre-order bonus. Je krijgt dan korting, een thema voor PS3 en een Hohokum DLC pack voor Sound Shapes. Sowieso kan je het spel op alle platformen spelen als je het koopt, want het is cross-buy. Om de bizarre trend verder te zetten heeft het spel nu al een lanceertrailer, ruim 3 weken voor release.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.