4gamers.be

Sony werkt samen met universiteit voor "PlayStation Class"

Door Jay, 02-08-2014 11:24

Sony Computer Entertainment Korea en de Sangmyung University in Zuid-Korea gaan een samenwerking aan voor de introductie van een "PlayStation Class". Dit is geen eenmalige activiteit, maar een volwaardige academische module die telt voor drie credits in het geheel van een opleiding. Het lessenpakket zal zich focussen op de ontwikkeling van consoles en concreet zouden er 15 games gebruikt worden ter ondersteuning. Welke games dat zijn, is niet bekend. Ook zouden experts uit de game-industrie hun steentje bijdragen. Uiteraard is het de bedoeling om met dit initiatief de jeugd te prikkelen en te stimuleren richting game development.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.