4gamers.be

Nieuwe hoeden en meer voor The Last of Us

Door Jay, 06-08-2014 13:14

Naughty Dog had al gezegd dat er nog meer DLC voor The Last of Us zou komen, maar dat die zich zou focussen op de multiplayer en dan nog vooral op het brengen van cosmetische zaken om je personages mee op te smukken. Zo is nu de Grit and Gear bundel te koop voor 6,99 dollar. De DLC brengt een reeks nieuwe accessoires waarmee je personages hun hoofd kunnen uitdossen. Voor 2,49 dollar is er dan weer een DLC-pakket dat nieuwe gebaren voor je personages bevat. Volgende week verschijnt vervolgens voor 7,99 dollar nog eens de Professional Sports Bundle en daarna zouden nog meer kleine stukjes content volgen. De DLC is er trouwens voor zowel de PS3- als PS4-versie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.