4gamers.be

DICE hielp BioWare met wapens Mass Effect 3

Door sandero, 20-04-2011 16:10, bron: chief

In de gamewereld is het extra belangrijk om goede contacten te hebben. Onze collega's van CHIEF gunden ons een blik in hun nieuw magazine (leve inside information) ettelijke dagen voor het in de winkels ligt. Vooraleer we uit de kamer werden gesleurd konden we onze ogen laten vallen op enkele features van Mass Effect 3, die als wereldprimeur in CHIEF stonden.

Zo heeft BioWare samengewerkt met DICE (beide zijn aan EA gelinkt) voor de wapens in Mass Effect 3. Als het op geluid van geweren aankomt, is de Zweedse ontwikkelaar namelijk wereldtop en daar heeft BioWare natuurlijk de vruchten van geplukt. Zo heeft men rekening gehouden met de afstand die een kogel kan afleggen, de omgeving waarin hij afgeschoten wordt en het lawaai daaromheen. CHIEF kon reeds enkele voorproefjes van geweergeluiden horen en ze klonken naar verluidt erg realistisch.

Dit en andere features voor Mass Effect 3 zijn te lezen in CHIEF 45, verkrijgbaar vanaf dinsdag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair