4gamers.be

Design & Win: 20 pizza's en games - INFAMOUS 2 edition

Door papfles, 22-05-2011 02:00, bron: 4gamers

We weten dat er in de 4Gamers-community een heleboel creatievelingen zitten en hoe kunnen we die beter aan het werk zetten dan met een leuke wedstrijd? Als je nu dacht dat je een wallpaper in elkaar mocht flansen, dan ben je in elk geval mis.

In samenwerking met Publipoint, showme digital media en Pizza Italia gaan we voor iets veel smakelijkers en origineler. We geven immers 20 pizza’s weg, mooi verpakt in pizzadozen met het winnende design op. Wil je dus thuis kunnen pochen met je eigen pizzadoos, dan moet je zeker meedoen. Lees trouwens zeker verder, want deze keer geven we zelfs nog wat meer weg, voor meer winnaars.
 

Wat moet je doen?

Haal je beste photoshopkunstjes maar al boven, want als je van deze hoofdprijs wil genieten, zal je mogen zwoegen om nadien lekker te kunnen smullen.

Een pizzadoos is maar een pizzadoos en daarom gaan wij de talenten van onze lezers aanwenden om hier ware game-kunstwerkjes van te maken.

De eerste stap is om de template te downloaden op de wedstrijdpagina. Hou rekening met de verplichte onderdelen die je in je design moet verwerken om vervolgens je inspiratie de vrije loop te laten gaan.

Is je design klaar? Stuur het dan door naar pizzabox@4gamers.be en wie weet ga jij – dankzij je prachtige photoshopkwaliteiten – wel binnenkort de deur opendoen om 20 pizza’s te verwelkomen.Opgelet: (de onderstaande zaken zijn verplicht)

 

 • Het thema van deze editie is INFAMOUS 2. High-res beeldmateriaal van deze game kan je downloaden op deze link, al mag je natuurlijk ook je zelfgemaakte of zelfgezochte materiaal gebruiken.
   
 • De resolutie van het beeld moet de volgende zijn: 3190 x 3190 pixels. (of dus 27x27 cm op 300 DPI) > download de template op de wedstrijdpagina voor het juiste formaat
   
 • De sponsorbalk moet aanwezig zijn. Deze mag je onder of bovenaan zetten al naargelang je ontwerp, maar gelieve deze verder niet aan te passen en dus ten allen tijde de sponsor-logo's duidelijk zichtbaar te houden in hun originele kleuren.
   
 • Stuur de oorspronkelijke bestanden mee - of voeg een link toe - van de beelden die in je eigen ontwerp zijn verwerkt of waarop je het hebt gebaseerd.
   
 • Vergeet ook zeker je nickname niet vermelden in je mail.
   

Hoe verloopt de wedstrijd?

Je kan je design rustig voorbereiden. Je kan namelijk tussen 9 mei en 29 mei je ontwerp doorsturen.

Vanaf 30 mei tot en met 5 juni kan iedereen stemmen voor de designs. Elk design dat wordt ingezonden, krijgt ook de kans om in de kijker te staan. Na de stemweek zullen wij zien welke 5 designs de meeste stemmen hebben ontvangen en daaruit zal een vakkundige jury dan een winnaar kiezen.

Deze winnaar krijgt 20 pizza's met zijn design op de doos + INFAMOUS 2 op PS3.

Daarnaast zal diezelfde vakkundige jury ook uit alle designs een tweede winnaar kiezen, voor het beste design: deze krijgt INFAMOUS 2 op PS3.

Tenslotte wordt er nog een derde winnaar gekozen uit alle stemmers: die krijgt ook INFAMOUS 2 op PS3.

Dat zijn dus 3 kansen om in de prijzen te vallen. Via de publieksvote, via de designers vote én via het stemmen op een deelname. 

De wedstrijdpagina en het forum

Om de template te downloaden en nadien je ontwerp in te sturen verwijzen we je graag door naar onze design-wedstrijdpagina.

Vind je jezelf niet goed genoeg of wil je met andere designers advies, tips en tricks uitwisselen (of wil je gewoon een steentje bijdragen en anderen ook beter leren worden in het designen), dan kan je altijd terecht op ons Art & Designforum, onder leiding van LunchBox.

Publipoint, showme digital media, Pizza Italia en 4Gamers wensen jullie alvast veel succes en veel inspiratie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.