4gamers.be

Darksiders 2 wordt geen vervolg

Door papfles, 09-11-2010 00:00, bron: jeuxvideo

Darksiders was een hit voor THQ en het was dan ook niet verwonderlijk dat er al snel een sequel werd aangekondigd (die er niet zo snel aankomt). Omdat er genoeg ruimte was om het verhaal verder te laten gaan, zullen vele gamers ook verwachten dat daar een vervolg aan gebreid wordt, maar niets is minder waar.

Zo zal War al geen hoofdrolspeler zijn in de tweede telg en moeten we blijkbaar ook geen vervolg van de verhaallijn verwachten. De aandacht zou immers verschuiven naar één van de drie andere ruiters en we zouden een verhaal mogen spelen dat parallel loopt met wat we in Darksiders 1 te zien kregen. Een ander standpunt op dezelfde feiten, misschien?

Darksiders

  • Release: 08/01/2010
  • Ontwikkelaar: Vigil Games
  • Uitgever: THQ

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.