4gamers.be

Grote grafische sprong Uncharted pas bij PS4

Door papfles, 18-10-2011 11:53, bron: spong

De vooruitgang die op grafisch vlak werd verwezenlijkt tussen Uncharted 1 en Uncharted 2: Among Thieves was voor vele gamers echt oogverblindend. Bij Uncharted 3: Drake's Deception wordt dan ook enorm uitgekeken naar wat er qua graphics nu is verbeterd.

Justin Richmond van Naughty Dog zegt echter dat die grote sprong voorwaarts niet mogelijk was tussen Uncharted 2 en Uncharted 3. "Uncharted 3 is niet enkel een stap vooruit. We hebben heel veel zaken aangepast, maar op grafisch vlak gaat het nooit de sprong verwezenlijken die er tussen Uncharted en Uncharted 2 was. Dat ging nooit gebeuren. De manier waarop die werd gemaakt en de hoeveelheid kracht die we al van de PS3 vroegen... zoiets kan je slechts 1 keer per [console]generatie verwezenlijken", geeft Richmond toe. "We hebben de console echt ver gedreven. Uncharted 3 is nog steeds een sprong, maar een kleinere sprong."

Als hij naar de toekomst ziet, ziet hij nog wel mogelijkheden. "Er zijn altijd zaken die beter kunnen. [...] Ik denk echter niet dat je nog zo'n sprong zult zien, toch niet op PS3. Er zat nog een bepaald deel kracht in de PS3 toen we Uncharted 1 maakten. Dat deel hebben we gewoon gebruikt en ingewerkt bij Uncharted 2."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.