4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Activision

Door Jay, 07-06-2012 05:20

Call of Duty: Black Ops IIWe gingen enigszins sceptisch naar de presentatie van de nieuwe Call of Duty, maar na de presentatie was daar niet veel van over. Black Ops II doet wat je van een Call of Duty-game verwacht: keihard knallen. En of dat nou goed of slecht is, laten we aan jullie over. De toevoeging van Strikeforce-missies – missies die je tussendoor moet uitvoeren, volledig anders spelen dan je gewend bent en invloed hebben op het verhaal – doet ons hopen dat er eindelijk weer eens vernieuwing in een Call of Duty-game zit. Wel jammer dat we nog steeds geen volledig nieuwe engine krijgen voorgeschoteld.


Vooruitzicht
Goed op weg


The Amazing Spider-ManFilmgames zijn over het algemeen ver onder de maat, maar The Amazing Spider-Man kan daar wel eens een uitzondering op zijn. Het rondslingeren in New York is weer terug en ziet er fantastisch uit. Doordat de camera dichter op Spider-Man staat dan in de vorige games voelt de game erg filmisch aan. Of de toevoeging van web rush – een vaardigheid waarmee je de tijd even stil kunt zetten – positief is, daar zijn we nog niet over uit.


Vooruitzicht
Goed op weg


Transformers: Fall of CybertronBij uitgever Activision hadden we een afspraak met de mensen achter Transformers: Fall of Cybertron. Het volgende deel in de reeks is de opvolger voor War for Cybertron en het verhaal speelt zich af na het einde van de grote oorlog. We zagen veel afwisseling qua personages en met die afwisseling kwamen ook steeds nieuwe eigenschappen ten tonele. Er is een ruim arsenaal aan wapens, maar er moet nog wel wat smeerolie naar de machines vloeien. De actie zag er van dichtbij soms wat raar uit en de gevechten lijken niets van die afwisseling te benutten. We willen deze in ons vizier houden, al moet er nog wat aan gesleuteld worden.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Skylanders: GiantsActivision had ook een ruimte waar het team van Skylanders: Giants onze redactie kon ontvangen. Het spel waarin je speelgoed tot leven wekt kon eerder al hoge ogen gooien en nu is er dus een opvolger. Die doet dat op een waardige manier. De ontwikkelaar liet veel nieuwe items en personages zien, maar de waarde van items uit het vorige spel gaat niet verloren. Zij verzekerden er ons al van dat alles opnieuw kan ingezet worden in Giants. Met elementenzones en een goede balans tussen de personages lijkt dit een game die veel gamers zal charmeren.


Vooruitzicht
Goed op weg


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.