4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Warner Bros. Interactive

Door Jay, 10-06-2012 00:01

Guardians of Middle-Earth


Deze game speelt zich af in het universum van Lord of The Rings en mag gezien worden als een Dota 2 of League of Legends in een fris jasje. Men wil de consolegamer een unieke ervaring bezorgen en de interesse voor Middle-Earth opwekken. Mensen moeten willen terugkeren naar de wereld. In het spel heb je Guardians die de troepen helpen in het veroveren van een lower, middle or toplane. Dat zijn drie ‘paadjes’ waarin het spel zich afspeelt. Het valt echter af te wachten of deze game aanslaat. League of Legends is zeer populair in eSports, maar de ontwikkelaar kon ons niet zeggen of ze zulke ambities koesteren of niet. Je zal kunnen kiezen uit verschillende klassen en personages wat maakt dat er zeker genoeg afwisseling is. Of de game bijval zal vinden bij het grote publiek is nog niet zeker, maar wat ons betreft zou het wel kunnen. Of misschien ook niet.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Injustice: Gods Among Us


 


We hadden ook de eer om Injustice: Gods Among Us even aan de tand te voelen. Dat is een game die zijn oorsprong vind in het DC-universum. Het een en ander houdt dus in dat Superman, Wonder Woman en Batman hun opwachting zullen maken. Het is een vechtgame, maar ging nooit vervelen. De omgevingen zijn op een heerlijk niveau te vernietigen en tijdens die verwoesting kan je allerlei aanvallen op je tegenstander afvuren. Wij konden ons eerste potje winnen van de producer van het spel dus dat was dat zeker een leuke ervaring. Hier willen wij heel graag meer van zien.


Vooruitzicht
Goed op weg


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.