4gamers.be

Knytt Undergroud komt naar PS3 en PS Vita

Door Jay, 28-07-2012 11:15

Uitgever Ripstone heeft aangekondigd dat de populaire platformerreeks Knytt naar PS3 (PSN) en PS Vita komt en dat in de vorm van Knytt Underground. Nifflas Nicklas Nygren, uitvinder van de reeks en tevens bekend van Night Sky, Saira en FiNCK, werkt voor de nieuwe versies samen met ontwikkelaar Greem Hill Studios. De PlayStation-versie zouden "unieke content" bevatten die niet aanwezig is in de pc-, Mac- en Linux-versies.

De Knytt-games draaien rond een wezentje genaamd Knytt (uhu, echt waar) dat vast zit op een vreemde planeet en stukken van het ruimteschip moet vinden waarin het is gecrasht. De vorige games in de reeks zijn freeware en kan je downloaden via de officiële website. Hieronder enkele screenshots van het nieuwe Knytt Underground.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.