4gamers.be

Sony-aandelen stijgen

Door GuerrillaDawg, 12-09-2012 03:50

Sony's aandelen zijn verrassend genoeg opnieuw aan het stijgen op de New York Stock Exhange, met een duidelijke sprong in vergelijking met vorige week. De preciese reden is nog niet bekend, maar het speculerend internet lijkt alvast te gokken op een aankomende CECH-4000 revisie van de PlayStation 3. Het hoeft natuurlijk niet meteen gerelateerd te zijn aan de gaming-tak van Sony, want ook andere takken wisten het erg goed te doen de voorbije weken, met de 4k-technologie en een resem camera's als grootste voorbeeld.

Het zou zelfs kunnen dat deze stijging wordt veroorzaakt door de iPhone 5, aangezien Sony de camera voor dat toestel verzorgt. Ongeacht de bron van de stijging, het blijft goed nieuws voor het bedrijf.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.