4gamers.be

Sony steekt PlayStation Store in nieuw jasje

Door papfles, 11-10-2012 12:59, bron: www.thesixthaxis.com/2012/10/11/sony-reveals-new-playstation-store/

Niet iedereen is even tevreden over hoe de PlayStation Store er momenteel uit ziet en Sony is blijkbaar druk bezig om het in een vernieuwd jasje te steken. Momenteel zou het daarover namelijk een bijeenkomst houden in Londen, waaruit een aantal afbeeldingen is gelekt. Ze tonen een opgefriste layout, naar eigen zeggen gebaseerd op feedback van de community, en het zou ook veel eenvoudiger zijn om allerlei zaken terug te vinden. Meer informatie volgt ongetwijfeld binnenkort nog, maar de update zou al voor heel snel zijn. Sowieso zou die in oktober nog moeten plaatsvinden, waarbij TheSixthAxis zelfs wijst naar komende maandag, omdat er dan een onderhoud gepland staat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.