4gamers.be

Teaset EA nieuwe Need for Speed met eerste screenshot?

Door Jay, 22-05-2013 00:20

Het zou niet meteen als een verrassing zijn gekomen als EA tijdens de onthulling van de Xbox One op de proppen kwam met een nieuwe Need for Speed, maar dat is dus niet gebeurd. Vermoedelijk wilde men ook niet meteen de aandacht wegnemen van Forza Motorsport 5.

Desondanks weten we natuurlijk dat er een nieuwe Need for Speed zit aan te komen en die zal sowieso getoond worden tijdens E3, maar misschien komt de onthulling er al iets vroeger. Via Facebook stuurde men namelijk onderstaande screenshot de wereld in, voorzien van de tekst "Have no rules, show no mercy." Op de wagen zien we ook "Pursuit" staan. Is dit misschien de eerste screenhot van een nieuwe Need for Speed: Hot Pursuit?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.