4gamers.be

Gravity Rush en Journey op weg naar PlayStation All-Stars Battle Royale?

Door Jay, 23-07-2013 00:00, bron: gingerookie

PlayStation All-Stars Battle Royale is niet meteen een succes geweest voor Sony, en nog minder voor de eigenlijke ontwikkelaar van de game. Los daarvan wordt het spel wel nog enigszins ondersteund, zij het misschien een stuk minder dan mogelijk was indien de game het beter zou doen. Door een lek is nu gebleken dat we binnenkort misschien nog wat extra DLC mogen verwachten, concreet in de vorm van stages die zijn gebaseerd op Gravity Rush en Journey. Beelden van die levels doken op via de website van een 3D-artiest, maar inmiddels is de pagina alweer weg en dus valt het nog af te wachten of de stages effectief naar All-Stars Battle Royale komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.