4gamers.be

Details over Aveline in Assassin's Creed IV: Black Flag

Door Jay, 30-07-2013 10:16

Dat er enkele exclusieve missies met Aveline aanwezig zullen zijn in zowel de PS3- als PS4-versie van Assassin's Creed IV: Black Flag wisten we al, en nu zijn ook de eerste details over die extra content verschenen. Zo keert Jill Murray, die het verhaal van Assassin's Creed: Liberation al schreef, terug om het verhaal van de vrouwelijke Assassin voort te zetten.

De missies van Aveline spelen zich een tijdje na het einde van Assassin's Creed: Liberation af en ze zijn dus niet direct gerelateerd aan het einde van die game. Aveline is, logisch, ook wat ouder in Assassin's Creed IV: Black Flag. De exclusieve content, die goed zou zijn voor een uur extra gameplay, wordt opgesplitst in drie missies.

De manier waarop je met Aveline (in relatie tot het heden) kan spelen, werd ook nog eens toegelicht. Dit lag al min of meer voor de hand, maar voor de zekerheid waarschuwen we toch even voor een mogelijke spoiler. In Assassin's Creed IV: Black Flag ga je namelijk aan de slag bij Abstergo Entertainment, een op het eerste zicht leuk bedrijf waar men van verschillende mensen genetische herinneringen tracht te achterhalen. Op die manier kan je ook de herinneringen van Aveline opnieuw beleven. Uiteraard zit er een veel duisterdere bedoeling achter de plannen van Abstergo dan je aanvankelijk denkt.

Artwork


Assassin's Creed IV: Black Flag screenshot

Assassin's Creed IV: Black Flag screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.