4gamers.be

DLC-plannen The Last of Us uit de doeken gedaan

Door Jay, 27-09-2013 15:20

Naughty Dog heeft de verdere DLC-plannen voor The Last of Us uit de doeken gedaan. In totaal worden nog drie DLC-drops voorzien, zowel voor de multiplayer als de singleplayer. Deze extra content is uiteraard gratis voor wie al een Season Pass heeft aangeschaft. Om te beginnen is er het Abandoned Territories Map Pack voor de multiplayer. Dit map pack bevat vier nieuwe mappen (Suburbs, Bus Depot, Hometown en Bookstore) en is vanaf 16 oktober beschikbaar.

De twee andere DLC-drops zijn iets minder concreet. In december of januari zouden we alleszins meer singleplayer gameplay krijgen in de vorm van een extra verhaal dat sterk verbonden is met het basisverhaal van The Last of Us. Men is net klaar met de casting voor een nieuw personage en begint volgende week met capture shoot. De derde DLC is voorzien voor midden 2014 en is bedoeld voor de multiplayer, maar meer details daarover zijn er nog niet.

Voorts liet Naughty Dog weten dat het de extraatjes voor de Season Pass nog wat uitbreidt, namelijk met meer dan 60 verschillende extra head items, gaande van een Nightmare Mask tot een Pigskin Hat. Deze voorwerpen kunnen ook apart aangeschaft worden, maar natuurlijk doe je een stevig voordeel als je gewoon de Season Pass van 19,99 euro in huis hebt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.