4gamers.be

PlayStation-fan laat eigen Platinum Trophy bouwen

Door papfles, 03-03-2014 09:16, bron: blackangel887462

Blackangel887462 is duidelijk een behoorlijk grote PlayStation-gamer, want hij heeft ondertussen al ruimschoots 500 Platinum Trophies bij elkaar gespeeld. Om die gelegenheid te vieren, wou hij graag een echte Platinum Trophy. Daarvoor contacteerde hij ettelijke bedrijven, kreeg hij ook bijzonder veel offertes en uiteindelijk besloot hij er eentje op te volgen. Ondanks wat problemen (namelijk dat hij de laatste stap zelf in elkaar moest plakken met lijm) heeft hij nu zijn eigen Trophy staan, na zowat een jaar mailverkeer om het tot stand te brengen. We zijn in elk geval benieuwd wat hij zal doen als hij aan 1000 Platinum Trophies geraakt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.