4gamers.be

Nieuwe game van LittleBigPlanet Vita-ontwikkelaar onthuld

Door Jay, 21-05-2014 18:10

Tarsier Studios, de ontwikkelaar die mee verantwoordelijk was voor LittleBigPlanet Vita, werkt momenteel aan een game met de codenaam Hunger. Dat werd vandaag onthuld tijdens de Nordic Game Conference 2014, waar het project centjes kreeg toegestopt in het kader van het Nordic Game Program.

Hunger is een third-person 3D action adventure game met stealth- en exploratie-elementen. Het spel draait rond een meisje genaamd Six, die ontvoerd wordt en naar The Maw gebracht wordt, waar ze gedwongen wordt te werken. The Maw is een surrealistische onderwaterwereld waar de wil van een rijke elite moet worden gevolgd. Six zal proberen te ontsnappen, wat vermoedelijk geen al te rooskleurig avontuur met zich meebrengt.

Platformen voor de nieuwe game werden niet genoemd en verder is er niet veel meer over Hunger bekend. De kans lijkt echter reëel dat het om een game voor PS4 en/of PS Vita gaat. E3 lijkt dan weer een goede gelegenheid om de game te tonen, maar dat valt natuurlijk nog af te wachten. Hieronder alvast wat artwork.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.