4gamers.be

EA bevestigt online pass Mass Effect 3

Door papfles, 13-10-2011 01:53, bron: neogaf

Update

Inmiddels heeft EA de aanwezigheid van een online pass voor Mass Effect 3 bevestigd. Het gebruik ervan is simpel en zoals we het inmiddels gewend zijn van het systeem. Bij aankoop van het spel ontvang je een speciale code, die je dan moet ingeven om de multiplayer van het spel te ontgrendelen, waarna de code onbruikbaar wordt. Wie Mass Effect 3 dan tweedehands koopt en geen gebruik kan maken van de bijgevoegde code omdat die reeds gebruikt is, zal een nieuwe code moeten aanschaffen om de multiplayer te kunnen spelen.

Origineel (03/10/2011, 11u14)

Voor de tweede keer in een week heeft Zuid-Afrika iets gelekt dat we in de gameswereld hebben opgepikt. Nu zou een Zuid-Afrikaanse retailer een advertentie hebben geplaatst waarin duidelijk te zien is dat er een online multiplayer pass te krijgen is voor Mass Effect 3 als je de Collector's Edition koopt.

Hiermee wordt het gerucht ondersteund dat er volgende maand een "killer feature" zal worden aangekondigd voor Mass Effect 3. Toen werd er al gewezen naar multiplayer, mede omdat er een vacature was waarvoor multiplayer-ervaring noodzakelijk was. Alle geruchten en hints lijken nu wel duidelijk te maken dat de derde telg in deze franchise online zal gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.