4gamers.be

4Gamers Trophy Leaderboard 30 juli - 13 Augustus: Claptrap

Door GuerrillaDawg, 14-08-2011 00:45

Hey, check me out everybody! I'm dancin', I'm dancin'!

See ya next time! Hah ha! Welkom in Fyrestone, trophy-hunters. Ik ben CI4P-TP maar jullie mogen me noemen bij mijn lokaal aangeduide naam, Claptrap. Voor jullie verder de wereld van Pandora exploreren, zou ik graag dit ECHO communication device aan jullie geven, gratis en voor niets dankzij de Dahl corporatie! Hiermee kunnen we al jullie stats bekijken. Veel hunting-plezier!

 

 

Enkel weken later.....

Wow! You're not dead? Waanzinnig! Volgens het ECHO Communication Device heeft jullie groep een gezamenlijke score behaald van 940. Vele virtuele schurken zijn gestorven om die score te behalen denk ik zo. Maar er is meer. Volgens de computer zie ik dat jullie onderweg drie nieuwe trophy-hunters hebben ontmoet: Jay, Zoltran en Goofus. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Laten we nu eens de individuele stats bekijken zodat we kunnen zien wie de beste trophy-hunter is.

- Bzzzzt! Launching Claptrap_TrophyList_Module06.cpp -

In Pandora is het niet de bedoeling om te leven, maar om te overleven. Zelfs een Claptrap zoals mezelf heeft af en toe wel eens wat problemen met Bandits. Mijn geweldige humor is dan niet genoeg om ze te te entertainen! Maar gelukkig zijn er hunters zoals Jersy, want die knalde genoeg virtueel gespuis neer om een score van 171 te behalen. Congratz! De tweede plaats is al meteen een pak minder spectacular dan de prestatie van Jersy, maar het blijft een mooie score. Hunter Kiiilerke haalde namelijk 86 punten, wat net de helft is van Jersy. TheCeet mocht tenslotte de derde plaats nemen met zijn score van 65. Keep it up, huntah!

Om te beginnen, zou ik de nieuwe kampioen van Pandora, Ge0force, willen feliciteren. Het is altijd al een nek-aan-nek gevecht geweest tussen deze hunter en jonathandevriese (Jonathan stond namelijk vorige keer op #1) maar deze keer wist Ge0force zijn plaats terug in te nemen! Benieuwd hoe lang dat zal duren. Dit was echter niet de enige verschuiving in de top 3, want Jersy wist na een lange grind eindelijk in de top 3 te geraken. Spike zal zijn best mogen doen om zijn oude plaats te herbemachtigen. Dit is gelukkig nog lang niet het einde van de plaatswijzingen. Infamy & Rafbanaan versloegen samen nog Dumo, die zich niet van zijn meest actieve kant liet zien, en ook YoniVL wist twee plaatsen te stijgen naar numero 14. Iets lager op het scorebord vinden we TheCeet die Sisse1Player en Snertie stof laat happen maar ook Wolferick die Nochnoii en Wazzipi geen genade toont. Tenslotte besloot Dieter_91 om de plaats van geoffreyverscheure te stelen.

Spike: Lego Pirates Of The Caribbean

 

Thank you for visiting Fyrestone! Farewell traveler, and be sure to say 'hello' to all the friendly Claptraps that await you on Pandora! I shall now continue my fascinating research on the wondrous properties of sand!

 

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.