4gamers.be

Sony onthult "de toekomst" op 20 februari, PS4?

Door Jay, 01-02-2013 00:09

Inmiddels werd al wel vermoed dat de onthulling van de next-gen consoles van Sony en Microsoft vroeger dan E3 zou plaatsvinden, vermoedelijk op de Game Developers Conference eind maart, maar het ziet er nu naar uit dat Sony er nog vroeger bij zal zijn. Een beetje uit het niets komt Sony namelijk op de proppen met een stevige teaser. Die zegt dat we 20 februari als eerste "de toekomst" zullen zien en eigenlijk lijkt het om weinig anders dan de PS4-onthulling te kunnen gaan.

Hoe uitgebreid die onthulling zal zijn, dat valt natuurlijk nog af te wachten, maar de schaal van de campagne "PlayStation2013" (gelijktijdige kick-off in alle regio's, speciale webpagina's, ...) insinueert dat het toch om iets groots gaat. Begin dus al maar af te tellen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.