4gamers.be

Een klassieker krijgt opnieuw gestalte in Castle of Illusion HD

Door Jay, 30-05-2013 18:30

Via het PlayStation Blog is een dev diary verschenen van Castle of Illusion HD, de remake van de klassieker. Het team achter de game bespreekt hoe men tracht om het oude spel opnieuw gestalte te geven en het interessant te maken voor zowel bekende als nieuwe spelers. Zo zullen uiteraard heel wat element bekend voorkomen uit de originele game, maar men heeft er ook enkele twists ingestoken om oudere spelers alsnog te verrassen. Verder biedt de remake een stevige visuele vernieuwing tegenover het origineel, waardoor Mickey Mouse en de wereld van de game levendiger dan ooit lijken. Castle of Illusion HD staat gepland voor komende zomer en verschijnt via PSN, XBLA en Steam.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.