4gamers.be

Nieuwe SpongeBob SquarePants-game aangekondigd voor komende herfst

Door Jay, 26-07-2013 00:00

Goed nieuws voor fans van SpongeBob, tenminste als je ook de games weet te smaken. Er is namelijk een nieuw spel van de gele spons aangekondigd. SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge verschijnt komende herfst voor PS3, Xbox 360, Wii U, 3DS en DS. Voor de VS is de release vastgepind op 22 oktober, terwijl we voorlopig nog wachten op nieuws voor Europa.

SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge is een co-op avontuur waarin je aan de slag kan als SpongeBob, Patrick, Squidward (Octo), Sandy of Mr. Krabs. De vijand van dienst is Sheldon J. Plankton, die met zijn leger van robots de Krusty Krab heeft vernield en de kluis met de geheime Krabby Patty-formule heeft gestolen.

SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge screenshot

SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge screenshot

SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.