4gamers.be

Word een schaduw in Contrast

Door Jay, 21-08-2013 18:55

Focus Home Interactive is niet meteen de grootste uitgever maar een evenement als Gamescom is natuurlijk ideaal om je games eens voor te stellen aan een wat groter publiek. Zo is er Contrast, een game die eerder deze maand al een interessante trailer kreeg.

De game, die voor pc, PSN en XBLA verschijnt, speelt zich af in een surrealistisch landschap van de jaren '20. Als speler kruip je in de huid van Dawn, het ingebeelde vriendje van een klein meisje genaamd Didi. Je hebt de kracht om te wisselen tussen de echte wereld en een parallelle shaduwwereld. Door te spelen met licht en shaduw kan je bepaalde zaken in de echte wereld beïnvloeden, wat nodig is om in een magische wereld voor intriges een mysterie te ontrafelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.